Изберете визиран нормативен акт
ЕПИ Нормативни актове => НОРМАТИВНИ АКТОВЕ - ПО ВИДОВЕ => Наредби => Наредба № 10 от 26.04.2021 г. за специфичните изисквания към производството на храни от животински произход в кланични пунктове
Изберете нормативен акт или разпоредба от него и натиснете "Продължи"
Наредба № 10 от 26.04.2021 г. за специфичните изисквания към производството на храни от животински произход в кланични пунктове Глава първа. Чл. 1 Глава втора. Чл. 2 Чл. 3 Чл. 4 Чл. 5 Чл. 6 Чл. 7 Чл. 8 Чл. 9 Чл. 10 Чл. 11 Чл. 12 Чл. 13 Глава трета. Чл. 14 Чл. 15 Чл. 16 Глава четвърта. Чл. 17 Чл. 18 Чл. 19 Чл. 20 ДОПЪЛНИТЕЛНИ РАЗПОРЕДБИ ЗАКЛЮЧИТЕЛНИ РАЗПОРЕДБИ