Изберете визиран нормативен акт
ЕПИ Нормативни актове => ОТМЕНЕНИ НОРМАТИВНИ АКТОВЕ => Наредби => Наредба № 8 от 16.04.2002 г. за изискванията към използване на добавки в храните
Изберете нормативен акт или разпоредба от него и натиснете "Продължи"
Наредба № 8 от 16.04.2002 г. за изискванията към използване на добавки в храните Раздел I Чл. 1 Чл. 2 Чл. 3 Раздел II Чл. 4 Чл. 5 Чл. 6 Чл. 7 Чл. 7а Раздел III Чл. 8 Чл. 9 Чл. 10 Чл. 11 Чл. 12 Чл. 13 Чл. 14 Чл. 15 Чл. 16 Чл. 17 Чл. 18 Чл. 19 Раздел IV Чл. 20 Чл. 21 Раздел V Чл. 22 Чл. 23 Чл. 24 Чл. 25 Чл. 26 ДОПЪЛНИТЕЛНА РАЗПОРЕДБА ЗАКЛЮЧИТЕЛНИ РАЗПОРЕДБИ ИЗМЕНИТЕЛНИ РАЗПОРЕДБИ Приложение № 1 към чл. 2, ал. 1 Приложение № 2 към чл. 9, ал. 1 и 2 Приложение № 3 към чл. 10, ал. 1 Приложение № 4 към чл. 11 Приложение № 5 към чл. 13, ал. 1 Приложение № 6 към чл. 14, ал. 1 Приложение № 7 към чл. 15, ал. 1 Приложение № 8 към чл. 16 Приложение № 9 към чл. 20, ал. 3, т. 1 Приложение № 10 към чл. 20, ал. 2, т. 4