Изберете визиран нормативен акт
ЕПИ Нормативни актове => НОРМАТИВНИ АКТОВЕ - ПО ВИДОВЕ => Наредби => Наредба № 9 от 26.03.2002 г. За изискванията за качество и контрол на съответствие на пресни плодове и зеленчуци
Изберете нормативен акт или разпоредба от него и натиснете "Продължи"
Наредба № 9 от 26.03.2002 г. За изискванията за качество и контрол на съответствие на пресни плодове и зеленчуци Глава първа Чл. 1 Чл. 2 Чл. 3 Глава втора Чл. 4 Чл. 5 Чл. 6 Чл. 7 Глава трета Чл. 8 Чл. 9 Глава четвърта Чл. 10 Чл. 11 Чл. 12 Чл. 13 Чл. 14 Чл. 15 Чл. 16 Чл. 17 Чл. 18 Чл. 19 Чл. 20 Чл. 21 Чл. 22 Чл. 23 Чл. 24 Глава пета Чл. 25 Чл. 25а Чл. 26 Чл. 27 Чл. 28 Глава шеста Чл. 29 Чл. 30 Чл. 31 Чл. 32 ДОПЪЛНИТЕЛНА РАЗПОРЕДБА ПРЕХОДНИ И ЗАКЛЮЧИТЕЛНИ РАЗПОРЕДБИ Приложение № 1 към чл. 3 Приложение № 2 към чл. 8 Приложение № 2а към чл. 25а, ал. 2 Приложение № 3 към чл. 10, ал. 2 Приложение № 4 към чл. 20, ал. 1 Приложение № 5 към чл. 20, ал. 1 Приложение № 6 към чл. 21, ал. 1