Изберете визиран нормативен акт
ЕПИ Нормативни актове => ОТМЕНЕНИ НОРМАТИВНИ АКТОВЕ => Наредби => Наредба № 31 от 24.07.2002 г. за ветеринарно-санитарните изисквания при производството и предлагането на пазара на мляно месо и месни заготовки
Изберете нормативен акт или разпоредба от него и натиснете "Продължи"
Наредба № 31 от 24.07.2002 г. за ветеринарно-санитарните изисквания при производството и предлагането на пазара на мляно месо и месни заготовки Глава първа Чл. 1 Чл. 2 Чл. 3 Глава втора Раздел I Чл. 4 Чл. 5 Раздел II Чл. 6 Чл. 7 Раздел III Чл. 8 Глава трета Раздел I Чл. 9 Чл. 10 Чл. 11 Чл. 12 Чл. 13 Раздел II Чл. 14 Чл. 15 Глава четвърта Чл. 16 Чл. 17 Чл. 18 Глава пета Чл. 19 Чл. 20 Чл. 21 Чл. 22 Чл. 23 Чл. 24 Чл. 25 Чл. 26 Чл. 27 Чл. 28 Чл. 29 Чл. 30 Чл. 31 Чл. 32 Чл. 33 Чл. 34 Глава шеста Чл. 35 Чл. 36 Чл. 37 Чл. 38 Чл. 39 Чл. 40 Чл. 41 Чл. 42 Чл. 43 Глава седма Чл. 44 Чл. 45 Чл. 46 Чл. 47 Глава осма Чл. 48 Чл. 49 Чл. 50 Чл. 51 Глава девета Чл. 52 Чл. 53 Чл. 54 Глава десета Раздел I Чл. 55 Чл. 56 Чл. 57 Чл. 58 Чл. 59 Чл. 60 Раздел II Чл. 61 Чл. 62 Чл. 63 Чл. 64 Чл. 65 ДОПЪЛНИТЕЛНА РАЗПОРЕДБА ПРЕХОДНИ И ЗАКЛЮЧИТЕЛНИ РАЗПОРЕДБИ ИЗМЕНИТЕЛНИ РАЗПОРЕДБИ Приложение № 1 към чл. 25 Приложение № 2 към чл. 55, ал. 2, т. 2